FC Bayern: Thomas Müller “mutlak bir kabus”tan bahsediyor

keen

New member
Bundesliga FC Bayern'de kriz

Thomas Müller “mutlak bir kabustan” söz ediyor



Şu an: 10:09| Okuma süresi: 2 dakika


FC Bayern, Bayer Leverkusen'in mağlubiyetinin ardından hâlâ şokta. Dünya şampiyonu Thomas Müller, Lazio Roma maçı öncesi net açıklamalarda bulundu. Didi Hamann da Münihli profesyonelleri ağır bir şekilde eleştiriyor.





AThomas Müller, Bundesliga zirvesinde Bayer Leverkusen'de FC Bayern'in hak ettiği yenilgiyi uzaktan da olsa kabullenemedi. Geçen Cumartesi akşamı alınan net 3-0'lık yenilginin rekor şampiyonları için “tam bir kabus” olduğunu belirten milli oyuncu, Instagram'da bu yoruma iki ünlem işareti ekledi.

Maçın bitiş düdüğünün hemen ardından FC Bayernli oyuncuların tavrını net sözlerle eleştiren Müller (34), Almanya şampiyonluğu için düellodan vazgeçmek istemiyor.


ayrıca oku







“Şampiyonluk mücadelesi henüz bitmedi. Ama önce işimizi doğru yapmalıyız” diye yazdı Müller. Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun ilk ayağı bu Çarşamba (21.00, DAZN) Lazio Roma'da “bir sonraki şans”.

“Bayern bireysel sporları grup halinde yapıyor”


Uzmanların FC Bayern ve teknik direktörü Thomas Tuchel'e yönelik eleştirileri sert olmaya devam ediyor. Eski Münih profesyoneli Dietmar Hamann, Sky'da şunları söyledi: “Bayern'de yalnızca topa sahip olanın koşacağı hissine kapılıyorsunuz”: “Bayern şu anda grupta bireysel sporlar yapıyor. Ve haftalardır, aylardır bu şekilde oynuyorlar.”


Burada Instagram'dan içerik bulacaksınız

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesi ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.



Hamann'ın Tuchel'in taktikleriyle ilgili pek şikayeti olmasa da koçun personel politikasını daha da sert bir şekilde eleştirdi. “Kimmich uygunsa, Pavlovic'e olan tüm sevgisiyle oynamalı. Bunun gibi bir oyunda en iyi ve en deneyimli insanlara ihtiyacınız var” dedi Hamann. Tuchel, Leon Goretzka'nın yanında 19 yaşındaki Aleksandar Pavlovic'i çalıştırdı ve bir saatlik oyundan sonra milli oyuncu Joshua Kimmich'in yerine oyuna girdi.


ayrıca oku


Bayern Münih CEO'su Jan-Christian Dreesen






Hamann, Tuchel'in son birkaç hafta ve aylarda Leverkusen'e karşı kullanılmayan stoper Matthijs de Ligt, Kimmich ve Goretzka gibi önde gelen oyuncuları “dağıttığından” şikayetçi oldu. “Böyle bir oyunda liderliğiniz yoksa şaşırmanıza gerek yok.”


ayrıca oku








Eski milli oyuncu, üst üste on ikinci şampiyonluğu kazanma şansını düşük olarak değerlendirdi: Hamann, “Bayern için şu anda hiçbir şey yolunda gitmiyor, bunu çok net söylemek lazım” dedi.