Djokovic endişeliydi: “Sanki benim yerime tamamen farklı bir oyuncu gelmiş gibiydi”

keen

New member
tenis Djokovic'ten endişeleniyoruz

“Sanki benim yerimde bambaşka bir oyuncu vardı”

19.10 itibarıyla| Okuma süresi: 2 dakika

Novak Djokovic, Roma'daki tenis turnuvasının üçüncü tur maçını Şilili Alejandro Tabilo'ya karşı sadece 67 dakika sonra kaybetti.

Novak Djokovic, Şilili Alejandro Tabilo'ya karşı üçüncü tur maçını sadece 67 dakika sonra çift hatayla kaybetti.

Kaynak: AP/Alessandra Tarantino

Yani Paris'teki 25. Grand Slam şampiyonluğu için bu yeterli olmayacak. Novak Djokovic'in Roma'daki Masters'tan erken ayrılması bir sır. Kafasına çarpan şişe nasıl bir rol oynuyor? Yenilginin ardından endişeleniyor ve tıbbi muayeneden geçmek istiyor.

TEnnis'in süperstarı Novak Djokovic, Fransa Açık'ın başlamasına iki hafta kala ciddi bir yenilgi yaşadı ve tıbbi muayeneden geçmek istiyor. Sırbistan'dan 24 kez Grand Slam turnuvası kazananı, Pazar günü Roma'da düzenlenen Masters 1000 turnuvasında Şilili Alejandro Tabilo'ya karşı haklı olarak 2:6 ve 3:6 mağlup oldu ve sürpriz bir şekilde üçüncü turda elendi.

Kafasına bir şişe darbesi aldıktan iki gün sonra, seribaşı Djokovic yılın ikinci Grand Slam turnuvası öncesinde en iyi halinden çok uzaktaydı. 36 yaşındaki oyuncu birçok küçük hata yaptı. Djokovic maçın sadece 67. dakikasında kendi servisinde yaptığı çift hatayla maçı bitirdi.

Yenilginin ardından Sırp, kafasının muayene edilmesini istediğini açıkladı. Cuma akşamı Fransız Corentin Moutet'e karşı kazandığı galibiyetin ardından imza verirken şişenin çarpması sonucu yere düştü.

Burada Twitter'dan içerik bulacaksınız

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları da bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesine ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

“Bugün sanki benim yerimde bambaşka bir oyuncu varmış gibiydi. Tek vuruşta ritim yok, tempo yok, denge yok” dedi Djokovic. “Biraz endişe verici.” Kazadan hemen sonra Djokovic sosyal ağlarda kendisinin iyi olduğunu ve otelde dinlendiğini yazdı.

Tabilo, Djokovic'e karşı tarih yazıyor

İtalya'nın başkentindeki toprak kort turnuvasının organizatörleri, Djokovic'in uygun ilaçlarla tedavi edildiğini duyurdu. Açıklamada, içki şişesinin muhtemelen altı kez turnuvayı kazanan sporcunun üzerine yanlışlıkla düştüğü ve ona bilerek atılmadığı belirtildi. Video görüntüleri, şişenin bir seyircinin cebinden kaydığını gösteriyor.

ayrıca oku

Parktaki yaya köprüsünde dururken elinde su şişesi tutan gülümseyen adam

Kendisinden on yaş küçük olan rakibi bu fırsattan yararlandı ve taktiksel olarak akıllıca oynadı. Tabilo, 2007'den bu yana dünyanın bir numarasını yenen ilk Şilili oldu. O dönemde Fernando González, ATP finallerinde İsviçreli Roger Federer'i yenmişti. Son 16 turunda Rus Karen Khachanow ile karşılaşacak Tabilo, “Bu çılgınlık, buna inanamıyorum” dedi.